Sarah Stiles ~ filmmaker/multimedia

Sarah is werkzaam op het gebied van film, muziek en multimedia. Ze heeft een bijzondere affiniteit met de kunst & cultuur sector en projecten waarin mensen in al hun ‘gewone’ bijzonderheden zichtbaar worden. Van kleine ondernemingen tot culturele instellingen, van boer tot overheid, tussen het rijke landschap en de ‘gewone’ bewoners die in de Noordelijke provincies wonen en werken.

Sarah maakt films, websites en audiovisuele producties voor o.a. MarneCultuur, Provincie Groningen, Stichting Hogeland in Beeld, Gemeente De Marne, Gemeente Winsum, De Nacht van Electra, Humanitas, culturele instellingen en kunstenaars.  Sarah combineert film, foto, tekst en website met als doel geportretteerde mensen en onderwerpen voor een zo breed mogelijk publiek onder de aandacht te brengen.

sarahstilesAls componist/schrijver heeft Sarah Stiles (Royal Academy of Music, Londen) diverse uitgaven op haar naam staan bij gerenommeerde internationale en nationale uitgevers zoals Wolters, EPN, Stainer & Bell, De Haske en Impro Publications. Tevens is Sarah componist van filmmuziek en producent van films.

Tijdens haar carrière als violiste/componiste trad zij op met o.a. Muziektheatergroep Orkater, de jazzgroep Sunchild en Frankie Douglas, The Amsterdam String Trio, La Pat, Tröckner Kecks en haar eigen popgroep Cumara. Diverse CD, radio- en Tv-opnamen staan op haar naam.

www.hogelandfilms.nl

Meer uit de gemeente

Museum de Eenhoorn

In 2018 hebben Bruce de Jonge en Astrid Koper zich in het oude stationsgebouw van Ulrum gevestigd. Daar openden zij…

Lees verder

Constanze Cromwell – Tegelkunst en PolyGlassArt

Constanze heeft zich gespecialiseerd in de Tegelkunst en op het gebied van PolyGlassArt. Zij laat zich in haar werk inspireren…

Lees verder

Film Waatersvloed 1717

Stichting Behoud Bibliotheek De Marne liet onlangs een film maken over de Kerstvloed van 1717. Aan de hand van de schitterende filmbeelden en boeiende…

Lees verder