Teus van Ruiswijk – organisator

Teus van Ruiswijk (Ede, 1956) is sinds 2007 exploitant van camping Roodehaan, uitbater van Roodehaan eten & drinken en bedenker en organisator van Roodehaan live en van de Roodehaan “bord op schoot” concerten.

Teus_roodehaanVan origine is Teus een retail man, hij maakte jarenlang collecties voor een winkelketen in vrijetijdskleding. In 1997 kwam de overstap naar de horeca als manager van grote evenementen. In 1999 kocht hij Café 100, een stijlvol eetcafé in Ede, waar het organiseren van live-concerten is begonnen.

Roodehaan live wordt in 2014 voor de achtste keer georganiseerd. Elke zaterdag in de maanden juli en augustus een live concert op een mooi buiten podium met nationale en internationale artiesten. De programmering kent een diversiteit aan muzieksoorten met ongekend talent, geschikt voor een zo breed mogelijk publiek.

“Eerst optreden op Roodehaan en dan naar DWDD, Paradiso of Lowlands” dat is de filosofie van Teus.

www.roodehaan.com

Meer uit de gemeente

Museum de Eenhoorn

In 2018 hebben Bruce de Jonge en Astrid Koper zich in het oude stationsgebouw van Ulrum gevestigd. Daar openden zij…

Lees verder

Constanze Cromwell – Tegelkunst en PolyGlassArt

Constanze heeft zich gespecialiseerd in de Tegelkunst en op het gebied van PolyGlassArt. Zij laat zich in haar werk inspireren…

Lees verder

Film Waatersvloed 1717

Stichting Behoud Bibliotheek De Marne liet onlangs een film maken over de Kerstvloed van 1717. Aan de hand van de schitterende filmbeelden en boeiende…

Lees verder