Ton van der Velden – Theaterherberg

Acteur Ton van der Velden raakte jaren geleden al verliefd op het Groninger landschap. Hij verruilde Den Haag voor Warfhuizen waar hij De Theaterherberg, een huistheater met logies & ontbijt, opzette. Hij verzorgt dton_van_der_veldenaar arrangementen (met en zonder logies) en besloten voorstellingen tot 30 personen.

Ton van der Velden is daarnaast al jaren een veelgevraagd acteur voor bedrijfsfeesten, congressen, syposia en andere feestelijke bijeenkomsten. Op verzoek maakt hij speciaal daarvoor een rol op maat.

Van der Velden speelde na zijn opleiding aan de Academie voor podiumvorming in Den Haag bij de Haagse Comedie, Nieuwe Comedie,Toneelwerkplaats, in vrije produkties en schoolvoorstellingen en hij had televisierollen in Nederland en Belgie. 13 jaar lang was hij op de buis te zien als  de heer Kok van de Lande in de bekroonde, succesvolle comedy-serie ‘Toen was geluk heel gewoon’.  Onder regie van John Lanting speelde hij bij het ‘Echt Rotterdams theater’ de rol van Wieneke in de klucht ‘Kink in de kabel’ van Ray Cooney. Deze voorstelling was genomineerd voor de toneelpublieksprijs.

Website: www.theaterherberg.nl

Meer uit de gemeente

Museum de Eenhoorn

In 2018 hebben Bruce de Jonge en Astrid Koper zich in het oude stationsgebouw van Ulrum gevestigd. Daar openden zij…

Lees verder

Constanze Cromwell – Tegelkunst en PolyGlassArt

Constanze heeft zich gespecialiseerd in de Tegelkunst en op het gebied van PolyGlassArt. Zij laat zich in haar werk inspireren…

Lees verder

Film Waatersvloed 1717

Stichting Behoud Bibliotheek De Marne liet onlangs een film maken over de Kerstvloed van 1717. Aan de hand van de schitterende filmbeelden en boeiende…

Lees verder