Sarah Stiles ~ filmmaker/multimedia

Sarah is werkzaam op het gebied van film, muziek en multimedia. Ze heeft een bijzondere affiniteit met de kunst & cultuur sector en projecten waarin mensen in al hun ‘gewone’ bijzonderheden zichtbaar worden. Van kleine ondernemingen tot culturele instellingen, van boer tot overheid, tussen het rijke landschap en de ‘gewone’ bewoners die in de Noordelijke provincies wonen en werken.

Sarah maakt films, websites en audiovisuele producties voor o.a. MarneCultuur, Provincie Groningen, Stichting Hogeland in Beeld, Gemeente De Marne, Gemeente Winsum, De Nacht van Electra, Humanitas, culturele instellingen en kunstenaars.  Sarah combineert film, foto, tekst en website met als doel geportretteerde mensen en onderwerpen voor een zo breed mogelijk publiek onder de aandacht te brengen.

sarahstilesAls componist/schrijver heeft Sarah Stiles (Royal Academy of Music, Londen) diverse uitgaven op haar naam staan bij gerenommeerde internationale en nationale uitgevers zoals Wolters, EPN, Stainer & Bell, De Haske en Impro Publications. Tevens is Sarah componist van filmmuziek en producent van films.

Tijdens haar carrière als violiste/componiste trad zij op met o.a. Muziektheatergroep Orkater, de jazzgroep Sunchild en Frankie Douglas, The Amsterdam String Trio, La Pat, Tröckner Kecks en haar eigen popgroep Cumara. Diverse CD, radio- en Tv-opnamen staan op haar naam.

www.hogelandfilms.nl

Meer uit de gemeente

VIDEO | Houten platencamera van fotograaf Caroline Penris

Eenrum. Naast digitale fotografie maakt Caroline foto's met een antieke balgcamera uit 1900. Caroline neemt ons mee terug in de…

Lees verder

Roel Stolvoort, geïnspireerd door De Ploeg

Opening van een expositie van schilderijen van kunstenaar Roel Stolvoort. Roel vertelt over zijn werk, stijl en onderwerpkeuze, geïnspireerd door…

Lees verder

Caroline Penris – fotograaf

Of het nu gaat om een portret of een documentaire serie: mensen zoals ze zijn in hun gewone bijzonderheid, dat is…

Lees verder