Teus van Ruiswijk – organisator

Teus van Ruiswijk (Ede, 1956) is sinds 2007 exploitant van camping Roodehaan, uitbater van Roodehaan eten & drinken en bedenker en organisator van Roodehaan live en van de Roodehaan “bord op schoot” concerten.

Teus_roodehaanVan origine is Teus een retail man, hij maakte jarenlang collecties voor een winkelketen in vrijetijdskleding. In 1997 kwam de overstap naar de horeca als manager van grote evenementen. In 1999 kocht hij Café 100, een stijlvol eetcafé in Ede, waar het organiseren van live-concerten is begonnen.

Roodehaan live wordt in 2014 voor de achtste keer georganiseerd. Elke zaterdag in de maanden juli en augustus een live concert op een mooi buiten podium met nationale en internationale artiesten. De programmering kent een diversiteit aan muzieksoorten met ongekend talent, geschikt voor een zo breed mogelijk publiek.

“Eerst optreden op Roodehaan en dan naar DWDD, Paradiso of Lowlands” dat is de filosofie van Teus.

www.roodehaan.com

Meer uit de gemeente

VIDEO | Houten platencamera van fotograaf Caroline Penris

Eenrum. Naast digitale fotografie maakt Caroline foto's met een antieke balgcamera uit 1900. Caroline neemt ons mee terug in de…

Lees verder

Roel Stolvoort, geïnspireerd door De Ploeg

Opening van een expositie van schilderijen van kunstenaar Roel Stolvoort. Roel vertelt over zijn werk, stijl en onderwerpkeuze, geïnspireerd door…

Lees verder

Caroline Penris – fotograaf

Of het nu gaat om een portret of een documentaire serie: mensen zoals ze zijn in hun gewone bijzonderheid, dat is…

Lees verder