Ton van der Velden – Theaterherberg

Acteur Ton van der Velden raakte jaren geleden al verliefd op het Groninger landschap. Hij verruilde Den Haag voor Warfhuizen waar hij De Theaterherberg, een huistheater met logies & ontbijt, opzette. Hij verzorgt dton_van_der_veldenaar arrangementen (met en zonder logies) en besloten voorstellingen tot 30 personen.

Ton van der Velden is daarnaast al jaren een veelgevraagd acteur voor bedrijfsfeesten, congressen, syposia en andere feestelijke bijeenkomsten. Op verzoek maakt hij speciaal daarvoor een rol op maat.

Van der Velden speelde na zijn opleiding aan de Academie voor podiumvorming in Den Haag bij de Haagse Comedie, Nieuwe Comedie,Toneelwerkplaats, in vrije produkties en schoolvoorstellingen en hij had televisierollen in Nederland en Belgie. 13 jaar lang was hij op de buis te zien als  de heer Kok van de Lande in de bekroonde, succesvolle comedy-serie ‘Toen was geluk heel gewoon’.  Onder regie van John Lanting speelde hij bij het ‘Echt Rotterdams theater’ de rol van Wieneke in de klucht ‘Kink in de kabel’ van Ray Cooney. Deze voorstelling was genomineerd voor de toneelpublieksprijs.

Website: www.theaterherberg.nl

Meer uit de gemeente

VIDEO | Houten platencamera van fotograaf Caroline Penris

Eenrum. Naast digitale fotografie maakt Caroline foto's met een antieke balgcamera uit 1900. Caroline neemt ons mee terug in de…

Lees verder

Roel Stolvoort, geïnspireerd door De Ploeg

Opening van een expositie van schilderijen van kunstenaar Roel Stolvoort. Roel vertelt over zijn werk, stijl en onderwerpkeuze, geïnspireerd door…

Lees verder

Caroline Penris – fotograaf

Of het nu gaat om een portret of een documentaire serie: mensen zoals ze zijn in hun gewone bijzonderheid, dat is…

Lees verder